PROJECTEN

Diversen

Pieper Metaal heeft veel verschillende projecten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Deze projecten zetten wij graag voor u op een rijtje.

LEES MEER

Metaalbewerking bij metaalbedrijf Pieper Metaal

 

Pieper Staalbouw is sinds 2 maart 2017 gecertificeerd volgens EN 1090-1


Wat kan Pieper Metaal te Putten voor u betekenen?


Pieper Metaal heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een organisatie voor een groot aantal werkzaamheden in de metaalsector. Pieper Metaal is begonnen als een bedrijf dat zich toelegde op het vervaardigen en installeren van staalconstructies, knip- en zetwerk en diverse laswerkzaamheden en inmiddels uitgegroeid tot een allround metaalbedrijf.

Metaalbewerking, machinebouw en antennebouw

Tegenwoordig is Pieper Metaal met name actief in de metaalbewerking, machinbouw en antennebouw sectoren. Pieper Metaal is voornamelijk werkzaam voor de zakelijke markt, maar kan ook de particulier bedienen. Mede hierdoor wordt Pieper Metaal gekenmerkt door haar maatwerk en flexibiliteit, waarbij vooral de laatste hoog in het vaandel staat bij het bedrijf.

Recent gerealiseerde projecten

Om u een beter beeld te geven over de werkzaamheden van Pieper Metaal kunt u even kijken naar onze 'Projecten'. Hier publiceren wij met trots regelmatig recent gerealiseerde projecten.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een probleem met een product of project? Dan kan Pieper Metaal u wellicht van dienst zijn! Aarzel niet om geheel vrijblijvend Pieper Metaal te benaderen.


Bel naar 0341-564442, stuur een e-mail of stel online uw vraag aan Pieper Metaal!

CONTACT

Handelsweg 22b
3881 LS Putten
Tel:0341-564 442
Fax:0341-551 183
E-mail: info@piepermetaal.nl
ROUTE