GevelbekledingTerug naar het overzicht...

Goedkope gevelbekleding kopen bij Pieper Ermelo


Bij Pieper Bouw te Ermelo bent u aan het juiste adres voor goedkope gevelbekleding. Onze gevelbekleding is zeer scherp geprijsd, zodat u goedkope gevelbekleding kunt kopen die wel van goede kwaliteit is. Wij verkopen o.a. golfplaten en polycarbonaatplaten. Hieronder geven wij u graag uitleg over de verschillende voordelen en kenmerken van de platen! 

Golfplaten

Onze vezelcement golfplaten en hulpstukken zijn geperst uit een combinatie van sterke kunststof vezels met eersteklas cement. Tijdens de productie wordt iedere plaat afzonderlijk getrild en geperst onder een hogedrukpers, waardoor een hoge volumieke massa ontstaat.

Deze manier van produceren maken de Landini vezelcement golfplaten tot een oersterk en hoogwaardig produkt dat voor praktisch elk hellend dak geschikt is.

Polycarbonaatplaten

Meerwandige polycarbonaatplaten hebben een lange levensduur. De uitstekende materiaaltechnische eigenschappen van polycarbonaat en de toegepaste meerlaagse coëxtrusietechnologie zorgen voor een ijzersterk product. En maken de polycarbonaatplaten  ideaal voor toepassingen die moeten voldoen aan:

  • goede thermische isolatie
  • hoge lichtdoorlaat
  • aanvaardbare verhouding tussen eigen gewicht en mechanische weerstand
  • hoge veiligheidsfactor
  • breuk- en slagvastheid


Interesse in ons assortiment gevelbekleding? Bezoek dan onze winkel aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. Onze medewerkers kunnen u dan ook direct van deskundig advies voorzien!

Neem contact op met Pieper Bouw