Lijm, kit en verfTerug naar het overzicht...

Lijm, kit en verf kopen bij Pieper Ermelo


In onze winkel in Ermelo hebben wij een groot assortiment producten die essentieel zijn bij bouwprojecten, zoals verschillende lijmen en kitten. Maar ook benodigdheden als spatels, kwasten en tape kunt u bij ons kopen!

Lijm- en kitbenodigdheden

Bij Pieper Bouw verkopen we allerlei lijm- en kitbenodigdheden, zoals alleslijm, contactlijm, houtlijm, montage kit en Bison kit. Maar ook verkopen wij Zwaluw High Track, Zwaluw Hybrifix, Zwaluw Siliconen No en een Zwaluw skeletpistool. Aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo kunt u op uw gemak de juiste producten voor uw (bouw)klus uitzoeken!

Verf- en schildersbenodigdheden

Ook voor de schilders hebben wij een groot aantal producten beschikbaar. U kunt denken aan bijv. verschillende soorten beitsen en lakken, reinigings- en verdunningsproducten, rollers, kwasten, schuurpapier en verschillende soorten tape.


Interesse in ons assortiment lijm-, kit-, verf- en schildersbenodigdheden? Bezoek dan onze winkel aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. Onze medewerkers kunnen u dan ook direct van deskundig advies voorzien!

Neem contact op met Pieper Bouw