OPENINGSTIJDEN
MA-VR
ZA
07.00-17.30
08.00-16.00
Onze showtuin is 24/7 open!

PVC

PVC voor uw bouwproject kopen bij Pieper Ermelo


PVC is een veelgebruikt materiaal in de bouwwereld en niet ten onrechte: PVC is niet alleen duurzaam en gebruiksvriendelijk, het is ook nog eens veelzijdig, sterk en milieuvriendelijk!  PVC staat voor polyvinylchloride, het wordt in de bouwwereld veelvuldig gebruikt als vervanger van hout of beton. Vooral ook omdat PVC relatief goedkoop is en gemakkelijk te bewerken.

PVC is geschikt voor verscheidene toepassingen

De veelzijdigheid van PVC komt tot uiting in al haar toepassingen. PVC kan gebruikt worden voor o.a. leidingssystemen, kabelisolatie, afwatering en nog veel meer. Vooral dankzij de duurzaamheid van PVC is het uiterst geschikt voor verschillende toepassingen, omdat PVC een hoge weerstand biedt tegen weersinvloeden, chemische invloeden en slijtage!

Voordelen van PVC

Zoals gezegd is PVC duurzaam en milieuvriendelijk. Het is daarnaast ook makkelijk om te installeren, hitte- en brandbestendig, heeft een levensduur van soms wel 50-100 jaar en kan gerecycled worden. Meer weten over de voordelen van PVC? Onze medewerkers kunnen u uitstekend voorlichten over alle voordelen van PVC en welke producten u het beste kunt gebruiken voor uw bouwproject!


Interesse in ons assortiment PVC-producten? Bezoek dan onze winkel aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. Onze medewerkers kunnen u dan ook direct van deskundig advies voorzien!

Neem contact op met Pieper Bouw

Onderliggende categorieën