OPENINGSTIJDEN
MA-VR
ZA
07.00-17.30
08.00-16.00
Onze showtuin is 24/7 open!

Plaatmaterialen en hout

Plaatmaterialen en hout kopen bij Pieper Ermelo


Bij BPG Pieper Bouwmareialenhandel te Ermelo bent u aan het juiste adres voor een grote verscheidenheid aan houtmaterialen en plaatmaterialen. Zo kunt u o.a. balkhout bij ons kopen, maar ook latten en palen. Kortom, bij BPG Pieper Bouw kunt u hout- en plaatmateriaal vinden voor elk bouwproject.

Voor o.a. balkhout en lichter houtmateriaal

Wij hebben een grote sortering balkhout in diverse lengtes, breedtes en hoogtes op voorraad. U kunt ook voor lichter houtmateriaal terecht, zoals: rachels, latten etc. In ons grote magazijn te Ermelo hebben wij een grote voorraad houtmaterialen en plaatmaterialen, dus kom gerust eens langs aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo.

Gecertificeerd hout

Al onze houtmaterialen zijn gecertificeerd. Dit betekent dat de houtmaterialen garant staan voor kwaliteit.  Daarnaast voeren wij ook een divers assortiment plaatmateriaal. Voor meer informatie kunt u terecht bij één van onze medewerkers!


Interesse in ons assortiment hout- en plaatmateriaal? Bezoek dan onze winkel aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. Onze medewerkers kunnen u dan ook direct van deskundig advies voorzien!

Neem contact op met Pieper Bouw

Onderliggende categorieën