OPENINGSTIJDEN
MA-VR
ZA
07.00-17.30
08.00-16.00
Onze showtuin is 24/7 open!

PlaatmaterialenTerug naar het overzicht...

Plaatmaterialen voor vloeren, wanden en daken kopen bij Pieper Ermelo


Pieper Bouw te Ermelo heeft een ruime voorraad plaatmaterialen. Plaatmaterialen zijn samengevoegde houten componenten die gebruikt kunnen worden voor zowel 'dragende' toepassingen als voor decoratieve doeleinden.

Hoe worden plaatmaterialen gemaakt?

Plaatmaterialen worden vervaardigd door het samenvoegen van houten componenten, die afhankelijk van het plaattype verschillende formaten kunnen hebben. Dit kunnen zijn: houten latten via fineren en grote en kleine spanen tot vezels. De binding van het mengsel kan geschieden met of zonder synthetische lijmen.

Voor zowel dragende toepassingen als decoratieve doeleinden

Houtachtige plaatmaterialen dienen enerzijds voor decoratieve doeleinden in bijvoorbeeld interieurs, gevelbekleding, wanden, vloeren en plafonds en anderzijds voor dragende toepassingen in bijvoorbeeld vloeren, wanden, daken en verpakkingen.

Ruim assortiment plaatmaterialen

Pieper Bouw te Ermelo heeft een zeer breed assortiment plaatmaterialen. Hierbij moet u denken aan materialen als Okoumé, OSB, MDF, hardboard en betontriplex.


Interesse in ons assortiment plaatmaterialen? Bezoek dan onze winkel aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. Onze medewerkers kunnen u dan ook direct van deskundig advies voorzien!

Neem contact op met Pieper Bouw

Klik op de onderstaande foto’s voor een vergroting!