OPENINGSTIJDEN
MA-VR
ZA
07.00-17.30
08.00-16.00
Onze showtuin is 24/7 open!

Verlichting

Verlichting, lampen en armaturen voor uw woonkamer kopen bij Pieper Ermelo


Van grote bouwlampen tot kleine spotjes in uw huiskamer: het is te koop in de winkel van Pieper Ermelo. Wij hebben een groot assortiment verlichting, lampen en armaturen. Kom eens langs aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo en kies hier op het gemak de juiste verlichting voor uw situatie uit!

Een greep uit ons assortiment verlichting

Om het voor u gemakkelijker te maken sommen wij hier een aantal producten uit ons assortiment op: TL-lampen, spotjes, halogenen buizen, halogenen fittingen, Power LED lampen, armaturen, plafondlampen, bulleyes, schroefkogels en bouwlampen. Dit is slechts een greep uit ons assortiment. Kom even langs om ons complete assortiment te bekijken of bel even van te voren om te vragen of wij de verlichting hebben die u zoekt.

Laat u goed voorlichten

De medewerkers van Pieper Bouw hebben veel kennis over welke verlichting in uw situatie goed gebruikt kan worden. Schroom dus niet om onze medewerkers om raad te vragen. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en kunnen u goed voorlichten over de verschillende soorten verlichting en haar toepassingen.


Interesse in ons assortiment verlichting? Bezoek dan onze winkel aan de Oude Telgterweg 290 te Ermelo. Onze medewerkers kunnen u dan ook direct van deskundig advies voorzien!

Neem contact op met Pieper Bouw

Neem ook eens een kijkje in onze Pieper Bouwshop!

Neem ook een kijkje in onze Pieper Bouwshop