PROJECTEN

Porcellis gevelconstructie

LEES MEER

Metaalbewerking bij metaalbedrijf Pieper Staalbouw

Pieper Staalbouw is sinds 2 maart 2017 gecertificeerd volgens EN 1090-1


Wat kan Pieper Staalbouw te Putten voor u betekenen?


Pieper Staalbouw heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een organisatie voor een groot aantal werkzaamheden in de metaalsector. Pieper Staalbouw is begonnen als een bedrijf dat zich toelegde op het vervaardigen en installeren van staalconstructies, knip- en zetwerk en diverse laswerkzaamheden en inmiddels uitgegroeid tot een allround staalbedrijf.

Metaalbewerking, machinebouw en antennebouw

Tegenwoordig is Pieper Staalbouw met name actief in de metaalbewerking, machinbouw en antennebouw sectoren. Pieper Staalbouw is voornamelijk werkzaam voor de zakelijke markt, maar kan ook de particulier bedienen. Mede hierdoor wordt Pieper Staalbouw gekenmerkt door haar maatwerk en flexibiliteit, waarbij vooral de laatste hoog in het vaandel staat bij het bedrijf.

Recent gerealiseerde projecten

Om u een beter beeld te geven over de werkzaamheden van Pieper Staalbouw kunt u even kijken naar onze 'Projecten'. Hier publiceren wij met trots regelmatig recent gerealiseerde projecten.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een probleem met een product of project? Dan kan Pieper Staalbouw u wellicht van dienst zijn! Aarzel niet om geheel vrijblijvend Pieper Staalbouw te benaderen.


Bel naar 0341-564442, stuur een e-mail of stel online uw vraag aan Pieper Staalbouw!

CONTACT

Handelsweg 22b
3881 LS Putten
Tel:0341-564 442
Fax:0341-551 183
E-mail: info@piepermetaal.nl
ROUTE