Bordessen en trappen

Bordessen en trappen van metaal geproduceerd door Pieper Staalbouw


Heeft uw klant een origineel idee voor een leuke trap of een leuk bordes, maar kunt u nergens vinden waar uw klant naar op zoek is? Stop dan met zoeken! Bij Pieper Staalbouw zijn wij door onze flexibiliteit erg goed in staat om op maat metaalconstructies te maken voor een trap of bordes.

FC Horst en zendmast Hoogersmilde

Hieronder kunt u enkele foto's bekijken van reeds gerealiseerde projecten van Pieper Staalbouw. Zo hebben wij een mooie trap gemaakt voor voetbalvereniging FC Horst (zie foto 3). En eigenlijk hoort het meer bij antennebouw, maar voor de onlangs herbouwde zendmast Hoogersmilde hebben wij ook bordessen (zie foto 2) gemaakt.

Kortom, bij Pieper Staalbouw te Putten produceren wij ook trappen en bordessen. Neem eens contact met ons op voor bijv. een metalen trap, industriële trappen, stalen trapleuningen, een stalen buitentrap en metalen balustrades. Het is (bijna) allemaal mogelijk!


Heeft u een maatwerk oplossing nodig? Neem dan (geheel vrijblijvend) contact op met de medewerkers van Pieper Staalbouw, zij kunnen in overleg met u en uw klant een mooie trap of bordes realiseren!


Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Pieper Staalbouw? Neem dan een kijkje in onze showroom of bekijk onze recent gerealiseerde projecten!

U kunt ook even bellen naar 0341 - 564 442 of stel hier online uw vraag aan Pieper Staalbouw!
 

Een metaalconstructie voor een trap Metalen trap bij FC Horst

Bordes voor zendmast Hoogersmilde