Metaalconstructies woningbouw

Woningbouw bij Pieper Staalbouw: metaalconstructies, zoals lateien en spanten


Bij Pieper Staalbouw worden er ook metaalconstructies voor de woningbouw gefabriceerd. Hierbij kunt u denken aan bijv. lateien en spanten. Deze constructies worden voornamelijk geleverd aan aannemers.

Lateien voor wanden

Een latei wordt gebruikt in wanden nabij deuren of ramen. Een latei zorgt ervoor dat de belasting van alles bóven de wanddoorbreking over wordt gebracht op de delen van de wand naast bijv. een deur of raam. Een beter woord voor latei is misschien wel een draagbalk. Pieper Staalbouw heeft dus ook ervaring met het maken van dergelijke draagbalken.

Spanten voor daken

Een spant is ook een metaalconstructie die gebruikt wordt om bepaalde belasting te dragen. Waar een latei gebruikt wordt voor wanden, wordt een spant gebruikt voor daken. Eigenlijk is een spant dus een metaalconstructie die het gewicht van het dak draagt. En net als bij lateien heeft Pieper Staalbouw ook veel ervaring met de productie van spanten.

Flexibiliteit en maatwerk bij Pieper Staalbouw

Dankzij de flexibiliteit van Pieper Staalbouw kunnen spanten en lateien op maat gemaakt worden voor specifieke projecten. U kunt het beste even contact opnemen met de medewerkers van Pieper Staalbouw om alle mogelijkheden te bespreken!


Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Pieper Staalbouw? Neem dan een kijkje in onze showroom of bekijk onze recent gerealiseerde projecten!

U kunt ook even bellen naar 0341 - 564 442 of stel hier online uw vraag aan Pieper Staalbouw!