OPENINGSTIJDEN
MA-VR
ZA
08.30-17.30
08.00-16.00
Onze showtuin is 24/7 open!

Sanitair, badkamertegels en badkamermeubilair bij Pieper Ermelo


 
Badkamertegels

Badkamer meubels

Toilet

Douche

BadSanitair: baden, douches, toiletten en wastafels

Alles voor uw badkamer vindt u op de afdeling Sanitair van BPG Pieper! Badkamertegels, douches, baden, badkamerverlichting, verwarming en wastafels. Maak hiernaast in het menu uw keuze en bekijk snel wat BPG Pieper Ermelo voor u kan betekenen!

Comfort, functionaliteit en passend ontwerp
De keuze van badsanitair, vloer- en wandtegels en het badmeubilair wordt mede bepaald door uw smaak, het comfort, uw wensen en uw budget. De invulling van uw wensen kunt u samen met onze adviseur samenstellen. Comfort, functionaliteit en een passend ontwerp zijn het einddoel.

Alle grote merken
Wij leveren alle grote merken uit het badkamersegment. Of u nu op zoek bent naar een nostalgische, standaard of juist designbadkamer. Om u een impressie te geven van wat er allemaal mogelijk is kunt u op uw gemak rustig rondkijken op onze website.

Bezoek onze showroom
Het is echter niet mogeljk om alles op deze website te laten zien. In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment aan tegels, kranen, baden etc. In onze showroom staan ook diverse opstellingen van badkamers om u een idee te geven wat de mogelijkheden zijn en krijgt u een indruk van hoe uw badkamer er uit kan komen te zien.

Meer informatie of contact
De medewerkers van Pieper Ermelo voorzien u graag van persoonlijke en deskundige begeleiding en een goed advies. Breng daarom eens een bezoekje aan onze showroom.

Voor telefonisch contact belt u 0341-352931 of stel hier online uw vraag!


Mijn Thuis - Sanitair BPG

CONTACT

Oude Telgterweg 290
3853 PL Ermelo
Tel:0341-352 931
Fax:0341-358 596
E-mail: sanitair@pieper-ermelo.nl
ROUTE