Badkamertegels

Badkamertegels in alle soorten en maten kopen bij Pieper Ermelo

Badkamer tegels, daar denkt men bij de inrichting van een badkamer vaak het langst over na. De tegels, zowel voor de wand als voor de vloer, bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw badkamer.Tenslotte brengen we in de badkamer redelijk wat tijd door.

Bepaal zelf de sfeer in uw badkamer

Badkamertegels bepalen voor een groot deel de sfeer in uw badkamer. Kleuren, afmetingen, legrichting en kwaliteit hebben grote invloed op het ruimtelijke effect waardoor bijvoorbeeld een kleine ruimte groter lijkt.

Stel uzelf de volgende vragen

Wat is uw favoriete badkamertegel? Heeft u een voorkeur voor een grote of juist kleinere tegel? Gaat u voor keramisch of natuursteen, een moderne of juist klassieke tegel?

Groot assortiment badkamertegels

De keuze van een badkamertegel is een persoonlijke kwestie. Daarom heeft Pieper Sanitair een groot assortiment in zowel wand- als vloertegels. Daarbij verliezen wij het doel van een badkamertegel niet uit het oog: de badkamer is een sanitaire ruimte (natte cel) waar hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol spelen. Essentieel is dus dat een tegel makkelijk te reinigen is!


Wilt u ons assortiment badkamertegels zelf bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kunt u op uw gemak al onze producten bekijken en onze medewerkers kunnen u meteen van deskundige advies voorzien.

Onderliggende categorieën