Kraan

Een kraan kopen voor uw bad of wastafel bij Pieper Ermelo

Kranen hebben een grote invloed op de uitstraling van uw badkamer. Engelse spindelkranen ademen nostalgie, maar u kunt ook kiezen voor strak Italiaans design. En natuurlijk alles wat daar tussenin zit. Pieper Sanitair levert kranen van alle grote merken in alle stijlen en prijsklassen.

Een kraan die is geïntegreerd in de muur

De alombekende opbouwkranen zijn bij iedereen bekend, maar geïntegreerde muurkranen komen we steeds vaker tegen in de badkamer. Muurkranen ogen strak en chique en zijn bovendien makkelijk schoon te houden. De medewerkers van Pieper Sanitair kunnen u ook voorlichten over het plaatsen van dergelijke kranen.

Thermostaatkranen

Thermostaatkranen zijn een uitkomst voor gezinnen met kleine kinderen. Nooit het risico dat de kraan in een onbewaakt ogenblik wordt opengedraaid en met een geïntegreerde thermostaatkraan doucht u comfortabel en veilig. Daarnaast is een thermostaatkraan ook nog eens milieubewust, omdat het energie bespaart! Kortom, kies voor een thermostaatkranen als u comfort, gemak en energiebesparing wilt combineren!


Wilt u ons assortiment kranen zelf bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kunt u op uw gemak al onze producten bekijken en onze medewerkers kunnen u meteen van deskundige advies voorzien.

Onderliggende categorieën