TV en speakers in de badkamer

Een tv in de badkamer of speakers in de badkamer? Dat kan!

Droomt u van speakers in het plafond of een televisie naast het bad? Dit is tegenwoordig ook mogelijk om bij u thuis in de badkamer te verwezenlijken!

Heerlijk ontspannen

Stelt u zich eens voor: een avondje relaxen in de badkamer. Kaarsjes aan en een flesje wijn. En dan muziek: u kiest uit de lijst van beschikbare liedjes uw favoriete muziek en drukt op play. Uw eigen muziek (MP3) weerklinkt door de waterdichte inbouw speakers. Of bekijk uw lievelingssoap op de waterdichte TV. Het relaxen is begonnen.

TV kijken tijdens het tanden poetsen

Tijdens het tanden poetsen en opmaken een spiegel, wanneer u onder de douche staat of relaxed in bad ligt verandert de spiegel in een LCD TV. Alles waterdicht met afstandsbediening. Tegenwoordig kan het allemaal.

Veiligheid is belangrijk

Zoals alle andere elektronische artikelen in de badkamer, voldoen de elektronische aparaten voor beeld en geluid aan strikte veiligheidsvoorwaarden.

Multi-entertainment systemen

Multi-entertainment systemen maken het mogelijk om naar de radio of podcasts te luisteren tijdens je ochtenddouche. Badkamer televisies, compleet met drijvende afstandsbedieningen, worden aangeboden in verschillende groottes.


Wilt u ons assortiment beeld en geluid voor in de badkamer zelf bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kunt u op uw gemak al onze producten bekijken en onze medewerkers kunnen u meteen van deskundige advies voorzien.

Onderliggende categorieën