Tuinmaterialen, sierbestrating, tuingereedschap en nog veel meer!


Sierbestrating kopen? Kijk eens op onze webshop Steenvoordeel:

Steenvoordeel - voor al uw sierbestrating
Klik hier om naar de categorie sierbestrating gebakken te gaan Muurelementen, betonelementen: alles is te vinden bij Pieper Tuin Pieper Tuin: voor natuurstenen sierbestrating
Bekijk hier de betonnen sierbestrating van Pieper Tuin Nu ook voor buiten: keramische tegels Afwerken hoort erbij: voegmiddelen van Pieper Tuin
De slimme vervangen van echt gras: kunstgras! Schuttingen, vlonderplanken, timmerhout: afscheidingen en houtwerk Tuinverlichting van 12V tot 220-230 Volt vindt u bij Pieper


Sierbestrating en anderetuinmaterialen van Pieper Ermelo

U gaat uw tuin compleet opnieuw inrichten of u bent op zoek naar wat producten die uw tuin helemaal afmaken. Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij BPG Pieper Ermelo bent u aan het juiste adres voor sierbestrating, tuinhout, verlichting en andere producten die met tuinen te maken hebben!

Elke nieuwe tuin begint met een wensenlijst. Het is belangrijk om te weten: met welke materialen u wilt gaan werken, wat u wel wilt en vooral wat u niet wilt! Door te gaan kijken in onze uitgebreide showtuin kunt u voldoende ideeën opdoen.

Met een enorm assortiment sierbestrating treft u diverse sferen en stijlen aan. Omdat elk huis en elke omgeving anders is, zullen ook voor uw tuin de door u gewenste sfeer, vormen en kleur op maat kunnen worden ingepast.

Uw tuin (opnieuw) ontwerpen of aanleggen

Het ontwerp en de aanleg kunt u natuurlijk allemaal zelf doen, maar u kunt ook onze vakkundige en creatieve hulp inroepen. Wij zijn bereikbaar via 0341-352931 of u kunt hier online een vraag stellen.

Voor een overzicht van bedrijven welke u kunnen helpen tijdens de aanleg, verwijzen we u graag door naar één van onze partners op het gebied van tuinarchitecten, hoveniers of stratenmakers.

BPG Pieper Ermelo levert alles wat u nodig kunt hebben op het gebied van dode materialen voor tuinaanleg en straatwerken. De verkoopmedewerkers van Pieper Ermelo zijn allemaal geschoold en opgeleid met betrekking tot de producten in ons assortiment en kunnen u daarom van een gedegen advies voorzien.

Snelle levering van producten

Dankzij het ruime assortiment, wekelijkse leveranties vanaf de grote leveranciers in Nederland en onze eigen vrachtwagens is Pieper Ermelo in staat snel en adequaat op uw vraag in te springen. Een deel van de meest gangbare bestrating hebben wij op voorraad en is snel vanuit ons eigen magazijn te leveren.

Kijkt u ook eens op onze webshop voor sierbestrating en (tuin)tegels: www.steenvoordeel.nl! Hier kunt u snel en veilig online stenen bestellen!

ACTUEEL

Douglas hout
Direct verkrijgbaar: douglas hout! Douglas is de naam van een houtsoort, ...
LEES MEER

CONTACT

Oude Telgterweg 290
3853 PL Ermelo
Tel:0341-352 931
Fax:0341-358 596
E-mail: tuin@pieper-ermelo.nl
E-mail: gww@pieper-ermelo.nl
ROUTE