Houtvoordeel

Ook bij BPG Pieper Ermelo! Een ruime keuze in tuinhout

Bij BPG Pieper Ermelo profiteert u nu ook van voordelig geprijsd hout! Bij ons kunt u o.a. terecht voor Douglas hout, hardhout, geïmpregneerd (vuren) hout en Zweeds rabat (zwart gelakt). Al het hout is scherp geprijsd, dus een echte aanrader!

Douglas hout

Douglas is de naam van een houtsoort, afkomstig van de douglasspar. Het spint is bleekbruin; het kernhout is roze-bruin: het kernhout is matig duurzaam (klasse 3-4). Het hout is in grote afmetingen beschikbaar en wordt bijvoorbeeld gebruikt om overkappingen en buitenverblijven te bouwen. Van Douglas hebben we o.a. gordings, palen, planken, regels en ysselrabat.

Zweeds rabat (zwart gelakt)

Potdekselplanken Zweeds rabat vuren (zwart gelakt) is verkrijgbaar in diverse lengtes. Het vuren rabat heeft de volgende behandelingen gehad: geïmpregneerd, terug gedroogd, gegrond en afgelakt. Ook verkrijgbaar: hoekstijlen Zweeds rabat.

Geïmpregneerd hout en hardhout

Ons geïmpregneerde hout is KOMO en FSC gecertificeerd. Het is Noord Europees hout, nabehandeld, bevat weinig noesten en is onderhousvriendelijk. Het hardhout wat wij op voorraad hebben liggen is ook FSC gecertificeerd, wat inhoudt dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos. Het belangrijkste kenmerk van ons hardhout is dat het duurzaam hout is!

Wilt u ons assortiment hout zelf bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel! Hier kunt u op uw gemak ons assortiment hout bekijken en onze medewerkers kunnen u meteen van deskundige advies voorzien!

Onderliggende categorieën