Natuursteen sierbestrating

Natuursteen sierbestrating voor uw tuin van BPG Pieper Ermelo

Natuursteen heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Door de Chinese hardsteensoorten is natuursteen ook voor de kleine portemonnee bereikbaar geworden.

Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren
Natuursteen is er in diverse maten en kleuren. Bij natuursteen producten bestaat de kans dat er een kleine kleurafwijking is, maar dat heeft ook weer zijn charmes.

Verschillende soorten tegels: verschillende manieren van onderhoud
Natuursteen is bepaald geen doorsnee product en elke soort natuursteen heeft specifieke eigenschappen. De keuze van de steensoort, de oppervlakteafwerking (gezoet, gevlamd, geborsteld etc.) en het onderhoud van de verschillende soorten dienen op uw toepassing te worden afgestemd.

Bereid u goed voor en laat u voorlichten!
Een goed resultaat vergt dan ook vakkennis van de leverancier en vakmanschap van degene die het natuursteen verwerkt. Misschien dragen deze twee wel bij aan de belangrijkste bijzonderheid van natuursteen. De eigenschappen van natuurstenen kunnen onderling sterk verschillen, daarom is goede voorlichting en voorbereiding dus essentieel.

Wilt u onze natuursteen tegels zelf bekijken? Bezoek dan onze showtuin! Hier kunt u op uw gemak alle verschillende soorten stenen bekijken en onze medewerkers kunnen u meteen van deskundige advies voorzien.