Split voor in de tuin

Split voor in de tuin uitzoeken en bestellen bij BPG Pieper Ermelo

Koop voor split voor in de tuin bij Pieper Ermelo. Bij BPG Pieper heeft u de keuze uit een vrij groot assortiment split en grind, dat wil zeggen: veel verschillende soorten, groottes en kleuren. Ook kunt u het in verschillende hoeveelheden kopen: zakken van 20 kg, mini bigbags of bigbags!

Ardenner split, basaltsplit en jura

Zoals gezegd: u heeft bij BPG Pieper Ermelo een ruime keuze aan split. Welke split past het beste in uw tuin? In onze showtuin in Ermelo kunt u alle soorten split komen bekijken. Is het ardenner split bijvoorbeeld een schot in de roos of staat het icy blue split beter in uw tuin? U weet het pas wanneer u het split gezien heeft! Kom eens in onze showtuin o.a. de ardenner split, basaltsplit, grauwacke, Schots graniet en Noors split bekijken...

Split voor in de tuin: u kunt er alle kanten mee op

Een voordeel van split is dat het veelzijdig is. Zo kunt u met kleurrijk split een gedeelte van uw tuin extra laten opvallen, maar u kunt ook eenvoudig looppaden extra accentueren door split te gebruiken naast uw (stenen) bestrating. Het is niet alleen mooi, maar ook handig!

Split online bestellen

U bent van harte welkom in de showtuin van BPG Pieper Ermelo om split uit te zoeken, maar als u al weet wat u wilt hebben, dan is dat natuurlijk niet nodig! In dat geval kunt u ook online uw bestelling bij ons plaatsen via onze webshop. Wij hebben in onze webshop verschillende soorten split beschikbaar!