Voegmiddel

Gebruik voegmiddel van BPG Pieper Ermelo om beschadiging van uw bestrating te voorkomen

Voegmiddelen zijn er tegenwoordig in meerdere kleuren. Ook het verwerken van de voegmiddelen is de laatste jaren vergemakkelijkt. Bij een tegel zonder facetrand is het toepassen van een voeg eigenlijk noodzakelijk. Om het strakke karakter van de tegel te waarborgen zorgt de voeg voor bescherming van de (facet)rand van de tegel. Hierdoor is de kans op beschadigen van de randen van de tegel bijna uitgesloten.

Kosten besparen met de juiste voegmortel

De juiste voeg maakt het totaalplaatje helemaal af. Pieper Bouw & Tuin beschikt over een ruim assortiment voegmortels, zodat u voor iedere voeg de juiste mortel vind. Of het nu gaat om looppaden, terrassen, opritten of winkelpleinen en parken. De juiste voegmortel is bovendien niet alleen esthetisch verantwoord, maar ook kostenbesparend in onderhoud. Onkruid krijgt nauwelijks de kans om zich tussen de voegen te werken en er is geen zand dat wegspoelt.

Voorkom beschadigingen dankzij voegmiddelen

Verminderde aangroei van onkruid en vorstbestendig

Voegmortel zorgt dus voor een fraai uiterlijk en vermindert de aangroei van onkruid. Daarnaast vermindert de harde voeg het risico op struikelpartijen en is deze vorstbestendig. Na uitharding is de bestrating eenvoudig met water te reinigen. Bovendien zijn de meeste voegmortels zeer eenvoudig aan te brengen en geschikt voor beton- en natuursteen, tegels en klinkerbestrating.

Voegmortels kunnen worden onderverdeeld op basis van grondstof in kunstharsgebonden voegmortel en cementgebonden voegmortel.


Wilt u ons assortiment voegmiddelen zelf bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kunt u op uw gemak alle verschillende voegmiddelen bekijken en onze medewerkers kunnen u meteen van deskundige advies voorzien.

Voorbeeld van voegmiddel

Voegmiddelen toegepast

Bestrating met voegmiddel

Sfeerfoto van bestrating met voegmiddel

Voorbeeld van voegmiddel

Gebruik voegmiddel op uw bestrating